4-toaline korter, Kalevi 11, Tartu südalinnas

Home / Eripakkumised / 4-toaline korter, Kalevi 11, Tartu südalinnas

Müüa klassikalise siseviimistlusega kuninglik korter Tartu südalinnas.
Üldpind 136 m2. Hind: 425 000€


Maitsekas ja kvaliteetne siseviimistlus on teostatud arvestades hoone algse rajamise ajastut. Köögiruum on sisustatud kvaliteetse Itaalia köögimööbli ning vajaliku tehnikaga. Elutuba kaunistab käsitööna valmistatud kamin. Põrandatel naturaalne tamme liistparkett, seinad tapetseeritud, elutuba ning esikut ilmestavad LED-valgusribadega valgustatud karniisid, vannituba kaunistab eksklusiivne sisustus. Korteri teisel korrusel asub eraldi tuba, mida on võimalik kasutada nii magamistoa, kontori kui ka garderoobina. Korteris on põrandapinda kokku 135,7 m2, millest elupind (katusealune kõrgem kui 1,6 m2) moodustab 112,4 m2.

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, keskküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, videovalve, valvesüsteem paigaldatud
Lisainfo: toad eraldi, mööbel, parkett, panipaik, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov 
Katastrinumber: 79507:046:0047

Asukoht: https://maps.app.goo.gl/UikNUSwreTFoby85A

Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht kinnises sisehoovis, üks panipaik suurusega 6 m2 elamu keldrikorrusel ning köögimööbel ja -tehnika.

ÜLDINFORMATSIOON:
Kalevi 11 on viie korteriga elamu Tartu kesklinnas Kalevi ja Lille tänava ristmikul, mis on läbinud tervikliku rekonstrueerimise. Hoone arendajaks Giga Investeeringud OÜ ning projekteerijaks Arhitektuuriklubi OÜ. Kalevi 11 hoone kuulub Kultuurimälestiste nimekirja ning on premeeritud kui Tartu Linna 2015. aasta parim ehitis rekonstrueeritud ajalooliste puitelamute kontekstis.


KINNISTU:
Kinnistule pääseb nii Kalevi kui Lille tänavalt. Hoone peasissepääs paikneb Kalevi tänaval. Keldrikorrusele, kus asub korteri panipaik, viib eraldi sissepääs hoone küljelt. Kogu krundil paiknev hoonestus, rajatised ning haljastus on taastatud-rekonstrueeritud. Samal kinnistul paikneb veel renoveeritud endine aidamaja ning ühise sisehooviga naaberkinnistule aadressiga Lille tn 8 on rajatud kaasaegne kaheksa korteriga eksklusiivne korterelamu.

TEHNILINE INFORMATSIOON:
Hoonega seotud terviklikud rekonstrueerimistööd teostati aastatel 2015, kõikide ehitusmaterjalide ning -tööde kvaliteet on parimal tasemel. Kommunikatsioonide ning tehnosüsteemide lahendused on modernsed – igal korteril on oma soojusenergia mõõtur; nii vee, elektri- kui ka soojusenergia näidud on digitaalselt edastatavad. Korteri kõikidesse ruumidesse on juhitud digitaalsest termoregulaatorist reguleeritav soojatagastusega ventilatsioonisüsteem. Hoonesse siseneb Telia valguskaabel. Samuti on paigaldatud signalisatsioonisüsteem, valmisolek tehnilise valve teenuseks.

KONTAKT:     are@viispluss.eu       tel. +372 5665 5995